Gorenje meets VW

 

 

Pentru ca astazi este luni, va livram un nou articol de News, iar de data aceasta vorbim despre o noua colaborare, mai exact colaborarea dintre firma de electrocasnice Gorenje si faimosul brand de automobile Volkswagen.

Banuiesc ca toata lumea a observant noul trend de a reintroduce in productia de masa electrocasnice  cu aspect retro, tipic americane, cu forme rotunjite si manere din aluminiu cu un design aerodinamic, iar asta datorita celebritatii recastigate a brandului “Smeg”.

Totusi nici brandul sloven “Gorenje” nu s-a lasat mai prejos, cu atat mai mult cu cat firma a fost infiintata in anii 50’, perioada celebra pentru acest tip de design al electrocasnicelor.

In anul 2016 Gorenje a  lansat colectia “Retro”, care defineste clar stilul care ii poarta numele, model pe care il puteti vedea si in amenajarea noastra aici, iar acum au realizat un produs special in colaborare cu Volswagen, mai exact un model de frigider inspirat de clasica camioneta a brandului.

Acest frigider a fost conceput cu gandul la designul legendar al anilor 50-60, perioada pe care personal o apreciez foarte mult, dar cu implementarea celor mai noi tehnologii si anume: o eficienta ridicata a consumului (A +++), o capacitate mare de depozitare(276 L) si nu in ultimul rand o tehnologie de filtrare a aerului si recirculare dinamica, astfel incat alimentele sa se pastreze proaspete, intr-un mediu curat.

Va doresc o saptamana frumoasa si va astept data viitoare !