Salone del Mobile Milano

Poate ati vazut pe Instagram cadre din acest loc minunat, poate ca nu, totusi ma gandeam ca ar fi interesant sa va povestesc mai multe despre acest eveniment.

Salone del Mobile Milano este echivalentul “Fashion Week”-ului pentru designul de interior, este practic “o explozie big-bang” de creativitate si maiestrie a designului, unde toate companiile mici si mari expun munca designerilor lor, iar noi ne hranim cu inspiratie .

Expozitia “Salone del  Mobile” se afla la cea de a 57-a editie, iar datorita notorietatii pe care a castigat-o, incepand cu anul trecut  aceasta se organizeaza si la Shanghai.

Pentru mine este cel de al doilea an in care sunt prezenta la acesta expozitie si pot sa spun ca este un eveniment incredibil de inspirational si in acelasi timp socant prin amploarea lui si va recomand cu drag sa incercati aceasta experienta cu atat mai mult cu cat in weekend este deschis si pentru publicul larg.

Toata lumea stie ca italienii sunt marii maestrii ai bunului gust, dar in ultimii 10 ani spaniolii si portughezii au reusit sa prezinte pe piata produse spectaculoase, care sincer nu se compara cu nimic din ce am vazut pana acum, iar acest aspect este confirmat si prin  expunerea majora pe care produsele lor o au pe Pinterest.

Da, acesta este adevarul, retelele de social media sunt o confirmare a succesului unui brand, iar faptul ca multi clienti imi prezinta poze de pe Pinterest cu obiecte de mobilier din portofoliul lor ma face sa inteleg ca si eu am facut o alegere buna cand am decis sa ma asociez cu aceste branduri.

Motivul pentru care eu am fost prezenta la acesta expozitie pe langa informare si inspiratie, a fost sa realizez colaborari cu branduri din toata Europa pentru a le putea oferi clientilor mei cat mai multe optiuni in materie de amenajari interioare.

Fara sa ne lungim prea mult cu discutiile, o sa va prezint cateva dintre sugestiile mele in materie de branduri si unde ii puteti urmari pentru mai multa inspiratie, in cazul in care sunteti pasionat sau sunteti in perioada de amenajare pentru o casa.

Clan Milano

Va astept in curand cu video care va reda mai bine intreaga experienta!

See you soon !